Komplett vállalati technológia-fejlesztés

VAHU Trans Korlátolt Felelősségű Társaság

“KOMPLETT VÁLLALATI TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS A VAHU TRANS KFT.-NÉL” CÍMŰ PROJEKT BEFEJEZÉSE

A Vahu Trans Kft. közel 31 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés Operatív Programja keretében valósult meg. A projekt összértéke közel 79 millió Ft volt.

A vállalkozás 100%-os tulajdonosa magánszemély, 1994-től egyéni vállalkozóként végezte a tevékenységét. Főtevékenységünk személy- és áruszállítás, 14 autóbusszal végezzük a dolgozók munkába szállítását különböző üzemek számára. Árufuvarozói részlegünk 20 járműből, járműszerelvényből áll, melyek a folyamatos járműcsere következtében EUR 4-es, és 5-ös környezetvédelmi osztályba besoroltak.

Jelentős megbízónk a TNT Express Kft., mely vállalkozás szigorú előírásainak a társaságunk járműveivel képes eleget tenni. Az elmúlt években társaságunk többször elnyerte a legjobb vállalkozó minősítést.

A projekt keretében beszerzett eszközök, a korszerűsített irodaépület, a műhely és a mérlegház modernizálása biztosítja a modern tárgyi és környezeti feltételeket.

A projektet 2013.02.05.-én kezdtük meg a Vállalkozási szerződés megkötésével, 2015.06.16.-án fejeztük be az eszközök üzembe helyezésével, a projekt utolsó kifizetése 2015.06.18.-án került átutalásra.

A fejlesztés befejezését követően a társaságunk azonnal használatba tudta venni az átalakított és modernül felszerelt karbantartó részleget, így a vevők látványban gazdag kiszolgálását tettük lehetővé, valamint nagyban hozzájárul a munkahelyi légkör kialakításához is, a fejlesztésnek köszönhetően várhatóan nőni fog az árbevételünk, valamint a versenyképességünk.

A projektnek köszönhetően megtartjuk a jelenleg 38 fő alkalmazottunkat és további 1 fő női alkalmazott felvételét tervezzük.

A teljes projekt dokumentum letöltése.